Werkwijze
Meldingen komen 24 uur per dag, 7 dagen in de week binnen bij Houterman Autosleepdienst.

Werkwijze

Houterman Autosleepdienst werkt in opdracht van diverse meldkamers en alarmcentrales. Een melding doorgeven kan telefonisch (024-3297729), per fax (024-3297720), per email of via DATAEXE, een elektronisch communicatiesysteem tussen berger en alarmcentrale.


Meldingen komen 24 uur per dag, 7 dagen in de week binnen bij Houterman Autosleepdienst. Van 07.00 tot 21.30 uur zijn de medewerkers van de planning op de hoofdvestiging aanwezig. Buiten deze tijden worden de opdrachten vanuit huis behandeld.
 
Aan de hand van de locatie wordt bekeken vanaf welke vestiging het beste kan worden uitgereden, rekening houdend met de snelste aanrijdtijd. Op basis van het soort hulpverlening dat wordt gevraagd, bijvoorbeeld pechhulp of (zware) berging van een voertuig, bepalen de planners welk hulpverleningsvoertuig wordt ingezet. Zo zorgen wij dat het juiste materieel en het juiste personeel zo snel mogelijk ter plaatse zijn.
Alle vestigingen van Houterman Autosleepdienst zijn met elkaar verbonden via een computernetwerk voor de uitwisseling van elektronische gegevens. Facturering en financiële administratie vinden plaats op de hoofdvestiging Wijchen.
 
Iedere vestiging heeft een receptie voor het ontvangen van klanten, het opvangen van gestrande automobilisten, het afhandelen van telefoonverkeer en het inzetten/innemen van vervangend vervoer. Bovendien verzorgt de receptie de administratie voor berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer. De recepties zijn geopend van 09.00 tot 18.00 uur.
 
De vestigingen Arnhem en Wehl zijn niet fulltime bemand. Wilt u een van deze vestigingen bezoeken, neem dan eerst telefonisch contact op via 024-3297729.